Skip to main content
24 mei 2022

California Common TuTu

Samen bereik je meer! Op 21 mei kwamen 23 brouwerijen samen bij SpierBier in Mijdrecht voor een Super Collab; samen bier brouwen voor het goede doel. Deze dag kwam er ruim 1000 liter California Common uit de ketels en werd er, onder de bezielende leiding van zo’n 50 bier brouwende (en drinkende) mannen, ter plekke een etiket ontworpen.

De opbrengst van de verkoop van deze bijzondere bierstijl – een stoombier van 5% – gaat naar Stichting TuTu. En dankzij alle deelnemende brouwerijen en de sponsoren wordt dit een enorm bedrag, waarmee ontzettend veel tastbare, blijvende herinneringen mogelijk gemaakt worden.

Een memorabele dag, die in het teken stond van praten, lachen, proeven en kennis delen. De California Common TuTu zal over ongeveer 5 weken worden geblikt en vanaf juli verkrijgbaar zijn.

Sponsoren: Lieke ontwerpt | Selected Brewing Ingredients | Brouwerij De School | CanxLab

Deelnemende brouwerijen: SpierBier | Brouwerij De 12 Stuyvers | Brouwerij het Bierkwartier | Bosch Genot | BorrelNoot Brouwerij | Brouwerij RaZ | Brouwerij Vuurtje | De HouseBrouwerij | Filmtheater de Uitkijk | Happy Demons Craft Beer Jelster Brouwerij | LOST | Low Five Brewing | Natum Brouwerij | Rare Jongens | Brouwerij Stijl | STAD 1806 | Brouwerij ’t Blauwe Hert | Brouwerij Vogelvrij | Brouwerij de Waaghals

Foutje gezien?

Heb je een foutje gezien of heb je een andere vraag over dit item? Neem dan contact op met Marlous Volkers: marlous@stichtingtutu.nl

Deel dit bericht