Skip to main content

Help mee
op jouw
manier

Dagelijks zorgen we ervoor dat wensen van uitbehandelde ouders en hun kind(eren) uitkomen. Dit doen we met een team toegewijde vrijwilligers. Wil jij ook een steentje bijdragen? Spread the word en deel onze missie, doneer, word vrijwilliger of doe iets anders voor al die ouders die nog lang niet klaar zijn met (hun) leven. Maar voor wie later nu is.

Steun met een gift

Elke euro die we ontvangen, wordt gebruikt om een herinnering te maken. Wil jij jouw steentje hieraan bijdragen? Dan zijn wij – en alle gezinnen die we kunnen helpen – jou eeuwig dankbaar.

Start je eigen actie

Help mee en zet een actie op om geld op te halen voor stichting TuTu. Organiseer een sponsorloop, fiets 100 km, doe een carwash of geef een gratis sportles. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Start een online collecte

We zouden het fantastisch vinden als jij je eigen online collectebus aanmaakt om digitaal geld op te halen voor Stichting TuTu. Dit is veilig, eenvoudig en in een paar minuten gedaan. Start nu je eigen online collecte!

Word vrijwilliger

Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter Stichting TuTu. Zonder hun zouden wij alle tastbare, blijvende herinneringen niet kunnen realiseren. Om nog meer gezinnen blij te maken, zijn we altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen.

Word partner

Om alle gezinnen te voorzien van een mooie herinnering met hun dierbare werken wij samen met partners. Wil jij ook een samenwerking met ons aangaan? Neem dan contact met ons op.

Onze partners

Voor bedrijven

Overweeg je het steunen van een goed doel met jouw bedrijf? Word donateur van Stichting TuTu of kom op een andere manier in actie! Ontdek op deze pagina hoe jij ons kunt steunen. 

Nalaten

Door Stichting TuTu op te nemen in je testament, bezorg je gezinnen met een ongeeslijk zieke ouder de blijvende herinneringen die ze zo hard nodig hebben. Ontdek hoe je kunt nalaten aan Stichting TuTu.

Stichting TuTu x Knuffelmakers

Het is onze droom dat iedereen die dat nodig heeft een knuffel kan krijgen. Daarom zijn wij samen met Knuffelmakers een speciale #geefeenknuffel actie gestart. Doe jij mee?

Materialenbank

Op de Materialenbank vind je binnenkort allerlei materialen, handleidingen en tips om een collecte of actie te organiseren. Je kunt er nu al terecht voor al onze huisstijlmaterialen.