Skip to main content
24 mei 2022

Helikoptervlucht

Onlangs ging er een wel heel bijzondere wens in vervulling. Voor dit mooie gezin. Maar zeker ook voor ons. Dit was namelijk de allereerste wens die in januari bij ons binnenkwam. En waar Evert zich, samen met onze wensenjager Fem, nog volop voor heeft in kunnen zetten.

Jeroen (39) kreeg de diagnose kanker op 19 mei 2020. Na een operatie, chemotherapie, pillenkuren en scans werd hij schoon verklaard en pakte hij zijn leven weer lekker op, tot het vorig jaar opnieuw helemaal mis bleek te zijn. Ongeneeslijk ziek. En gesteund door de liefde van zijn vrouw Monique (38) en hun twee kleine jongens, zet hij nu alles op alles om met kwaliteit van leven zo lang mogelijk van hen te mogen genieten.

Joep (8) en Luuk (5) hoefden niet heel lang na te denken over wat ze graag nog met hun vader wilden doen: helikoptervliegen. En Fem schoot vol in de roos met Heliflight waar piloot Stephan Evers uitgebreid de tijd nam voor het gezin. Hij maakte een extra lange vlucht in de helikopter en liet de jongens daarna ook nog even de kunst van het drone vliegen zien.

Samen met Linda werd het vooral ook een hele gezellige dag met bijzondere gesprekken. Een dag om nooit te vergeten? De blik van papa op de foto’s zegt volgens ons genoeg.

Grote dank ook aan Alie van HeliFlight voor alle goede zorgen. En even extra credits voor Hans Doderer die dit allemaal met gevaar voor eigen leven vastlegde.

Foutje gezien?

Heb je een foutje gezien of heb je een andere vraag over dit item? Neem dan contact op met Marlous Volkers: marlous@stichtingtutu.nl

Deel dit bericht