Skip to main content
24 mei 2022

Slagharen

Wij willen jullie voorstellen aan de vrolijke Saar (9), samen met haar vader Marten (41) en haar moeder Marloes (37). Een gelukkig gezin, licht gespannen voor hun rit in de Gold Rush in Attractiepark Slagharen. Niks aan de hand zou je zeggen.
Helaas wel. Want, net als Evert, is Marten sinds vorig jaar gediagnostiseerd met uitzaaide melanoomkanker en terminaal ziek. En wat doe je dan? Niet te ver vooruitkijken en meer dan ooit genieten van alle mooie momenten die je op dit moment nog met elkaar kunt beleven.

Toen we aan Saar vroegen wat zij het liefste nog met haar vader wilde doen, was dat volmondig: een dag Slagharen. Het werd een zonovergoten dag Slagharen. En de foto’s verraden dat Saar en haar ouders ontzettend genoten hebben van de dag én van elkaar.

Foutje gezien?

Heb je een foutje gezien of heb je een andere vraag over dit item? Neem dan contact op met Marlous Volkers: marlous@stichtingtutu.nl

Deel dit bericht