Skip to main content
27 oktober 2022

Ameland

Voor jonge kinderen breekt ons hart omdat zij hun ouder op latere leeftijd niet of minder actief zullen herinneren. Voor oudere kinderen breekt ons hart omdat zij juist heel goed beseffen wie ze straks gaan missen. Dat vonden ook de vriendinnen van Ruby, die voor Ruby en haar gezin de wens hadden om gewoon nog even lekker met zijn vieren te kunnen genieten.

Ameland is dan een heerlijke plek om tot rust te komen, uit te waaien, de gedachten te verzetten en sportief bezig te zijn. Nadat Seppie de boot naar Ameland in Holwerd had uitgezwaaid, is het gezin door Taxi Ameland opgehaald om bij Ameland Adventure te gaan strandzeilen. Na een diner bij strandtent Sjoerd Ameland ging Ruby met haar man en kinderen naar WestCord Hotel Noordsee voor een overnachting en de volgende dag een heerlijk verjaardagsontbijt. Waarna de taxi natuurlijk weer klaar stond om het gezin weer terug naar de boot te brengen.

📸 Rinnie Wijnstra

Dank aan Taxi Ameland, Ameland Adventure, Sjoerd Ameland, WestCord Hotel Noordsee, fotograaf Rinnie Wijnstra, onze wensbegeleider Seppie én de persoon die voor het heerlijke weer zorgde 🌤

Foutje gezien?

Heb je een foutje gezien of heb je een andere vraag over dit item? Neem dan contact op met Marlous Volkers: marlous@stichtingtutu.nl

Deel dit bericht