Skip to main content
28 oktober 2022

Julianatoren

Chloë is nog klein. Geef haar een schep en ze graaft naar de andere kant van de wereld, geef haar drie takken en ze bouwt ze een paleis. Het enige wat voor Chloë telt is omringd worden door mensen die van haar houden. En dus was een dag naar Julianatoren met voor haar belangrijke mensen een schot in de roos. Chloë heeft de hele dag van oor tot oor geglunderd.

Helaas kon een hele belangrijke – misschien wel de belangrijkste – persoon niet bij Chloë zijn op deze dag. Haar moeder was op dit moment opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig hebben ze samen kunnen genieten van alle foto’s en verhalen van deze pretletter.

📸 Adrienne van den Eijnden

Foutje gezien?

Heb je een foutje gezien of heb je een andere vraag over dit item? Neem dan contact op met Marlous Volkers: marlous@stichtingtutu.nl

Deel dit bericht