Skip to main content
16 februari 2023

Hart vol herinneringen

Dankzij het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky kunnen wij onze gezinnen ontspannen laten genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft. Iedere maand mogen wij gebruik maken van één van de familiekamers. Op deze dag wordt een gezin volledig in de watten gelegd en krijgen zij een geweldig ontbijtbuffet aangeboden. Een feestje op zich! Maar natuurlijk vinden wij het vooral ook belangrijk wat de kinderen graag nog met papa en mama willen doen.

Voor Lara en Luuk stond het Wereldkerstcircus in Theater Carre hoog op het lijstje. Dankzij de Carré Cultuurbank konden zij vanaf mooie plekken kijken naar de spectaculaire show, acrobatische acts en grappige clowns. Na afloop van de show was er een mooie tafel gereserveerd in Restaurant Black and Blue, waar het lekkere eten en de vriendelijke bediening de avond compleet maakte.

Na de overnachting in de mooi versierde kamer en het ontbijt, werd het gezin opgehaald door fotograaf Peter voor een bezoek aan Ripleys Amsterdam. Achter de deuren van Ripleys komt een krankzinnige wereld tot leven. Voor de lunch gingen ze terug naar bekend terrein bij Hotel Krasnapolsky. Na de heerlijke lunch keerden ze met een hart vol herinneringen weer huiswaarts.

Met dank aan
♥ Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam voor de fijne samenwerking
♥ Theater Carre, Amsterdam en Carré Cultuurbank voor de spectaculaire show
♥ Restaurant Black and Blue voor de gastvrijheid,
♥ Ripleys Amsterdam voor het kijkje in jullie bizarre wereld,
♥ Fotograaf PvA Fotografie
♥ Onze wensbegeleider Kyra

Foutje gezien?

Heb je een foutje gezien of heb je een andere vraag over dit item? Neem dan contact op met Marlous Volkers: marlous@stichtingtutu.nl

Deel dit bericht