Skip to main content
21 februari 2023

Een dag vol snelheid

Petra is ongeneeslijk ziek. Haar man werkt in de offshore. Hierdoor komt in het gezin veel zorg en organisatie op de kinderen neer. Vooral voor haar zoon, die een grote rol pakt in deze periode, had Petra daarom de wens voor een dag vol snelheid en adrenaline. En dat is wel aardig gelukt!
Door Sem Meijer werd het gezin in stijl opgehaald in een auto van HCC holland car company en naar CM.com Circuit Zandvoort gebracht. Na een lunch bij racecafé Mickey’s stond coureur Niels Langeveld klaar voor een paar rondes over het circuit, waarbij al snel duidelijk werd waarom hij in de hogere klassen van de autosport thuishoort. Daarna mocht het gezin dit virtueel nadoen bij Racesquare.

Na een hapje en drankje was het tijd om naar huis te gaan. En hoe sluit je zo’n dag beter af dan in een limousine van Splendeur Limousines 🤩

Met dank aan:
Sem Meijer voor de grandioze heenreis
Niels Langeveld Racing voor al je tijd en de fijne ontvangst op het circuit
Racesquare voor jullie gastvrijheid
ZANDVOORTfoto.nl voor de foto’s
♥ Onze wensbegeleider Hanke

Foutje gezien?

Heb je een foutje gezien of heb je een andere vraag over dit item? Neem dan contact op met Marlous Volkers: marlous@stichtingtutu.nl

Deel dit bericht