Skip to main content
24 april 2023

Wind in de zeilen

Zeilen op de Friese Meren, Willem deed dit vroeger graag. Willem heeft de ziekte van Alzheimer en wilde graag nog één keer met zijn gezin het water op. Zoon Luuk is vooral gek op mooie auto’s, dus vertrokken Willem, Ineke, Luuk en Noud zondag in een Audi cabrio van Van den Brug richting Elahuizen, waar ze op een mooie catamaran van SailWise gingen zeilen.
Luuk had alle touwtjes in handen op de catamaran! Na het avontuur stapten ze weer in de cabrio richting Terherne, waar een stoere Corvette op Luuk stond te wachten en hij een rondje mee mocht rijden. Als afsluiting van de dag heeft dit lieve gezin heerlijk gegeten bij het Schippershuis Terherne.
Met grote dank aan
Van den Brug voor de mooie Audi
SailWise voor de fijne samenwerking
HEMA Drachten voor het lekkers onderweg
Schippershuis Terherne voor de hotelkamer en het diner
♥ fotograaf Lisette Koerts
♥ Onze wensbegeleider Seppie Boomsma ❤️

Foutje gezien?

Heb je een foutje gezien of heb je een andere vraag over dit item? Neem dan contact op met Marlous Volkers: marlous@stichtingtutu.nl

Deel dit bericht