Skip to main content
26 mei 2023

Samen in de natuur

Als je hoort dat je ongeneeslijk ziek bent, volgt daarop de onvermijdelijke vraag: welke dingen wil ik graag nog doen? Voor Rutger en Suzanne is dat samenzijn met elkaar, hun kinderen, familie, vrienden en de natuur 🌱. Daarom gingen zij een weekend heerlijk ontspannen en ontdekken op het unieke vakantiepark Het Wylde Pad in Twijzelerheide.
De kinderen hadden (zoals het hoort) nog wel wat speciale verzoeken. Zo wilde dochter Julia graag pannenkoeken eten, zoon Oscar wilde naar de film en allebei zouden ze graag nog een keer samen met hun vader willen zwemmen. De pannenkoeken werden gegeten in het bijzondere pannenkoekenrestaurant De Pannekoektrein in Marrum. En in De Bios Drachten werd er zelfs een privézaal voor het gezin ingericht, waar Oscar zelf zijn film uit mocht kiezen! Als afsluiter gingen Rutger, Suzanne, Julia en Oscar zwemmen in een speciaal verwarmd zwembad bij Sportbedrijf Drachten.
Met grote dank aan
Het Wylde Pad voor het geweldige verblijf
♥ Fotograaf Patrick
♥ onze wensbegeleider Seppie

Foutje gezien?

Heb je een foutje gezien of heb je een andere vraag over dit item? Neem dan contact op met Marlous Volkers: marlous@stichtingtutu.nl

Deel dit bericht