Skip to main content
18 juni 2023

Genieten op Texel

Onze wensdagen vinden altijd plaats in Nederland. Ultiem vakantiegevoel beleef je op Texel, ons Ibiza van het Noorden. Vooral als je op dit eiland de hulp krijgt van Ronald Biesboer van Zilte Zaken, die zich tot een ware reisbegeleider ontpopte en samen met onze wensbegeleider Debby een compleet verzorgd programma voor Robert en zijn gezin in elkaar wist te draaien.

Vakantiepark Dennenoord was voor een midweek de uitvalsbasis voor dit gezin. En van daaruit hebben ze het mooie Texel letterlijk vanuit alle hoeken mogen ontdekken. Op maandag werd er kennis werd gemaakt met de dierenwereld rondom het eiland tijdens een bezoek aan Ecomare. Op dinsdag gingen ze op ontdekkingsreis over het land met een huifkartocht van De Jan Plezier. Op woensdag zagen ze Texel vanaf het water tijdens het garnalenvissen met de TX20 van Frido Boom. En, alsof dat nog niet genoeg was, zocht het gezin het donderdag wat hoger op bij Klimmen EnZo van Teambuilding Texel om het eiland zelfs vanaf boven te bekijken.

Het ontrafelen van alle geheimen van Texel kost natuurlijk de nodige energie. Dus werd er op deze dagen ook heerlijk gegeten bij Oranjerie ‘t Vogelhuis, De Texelse Visspecialist, Vakantiepark Dennenoord en Strends End. Als kers op de taart werd de herinnering aan Texel tastbaar gemaakt met een mooie fotoshoot.

Met grote dank aan:
♥ Tino Kerdijk voor zijn contacten op Texel
♥ Jeroen van Zilte Zaken voor alle hulp
Vakantiepark Dennenoord voor het heerlijke verblijf
Ecomare
De Jan Plezier
TX10 – TX20 Het Wad op Teambuilding Texel voor de fijne activiteiten
Oranjerie ‘t Vogelhuis
Texelse Visspecialist
Strends End voor de heerlijke diners
Fotograaf Roos Beltman
♥ Onze wensbegeleider Debby

Foutje gezien?

Heb je een foutje gezien of heb je een andere vraag over dit item? Neem dan contact op met Marlous Volkers: marlous@stichtingtutu.nl

Deel dit bericht