Skip to main content
20 juni 2023

Dam tot Dam FietsClassic

Fiets jij met ons mee tijdens de Dam tot Dam FietsClassic? Je kan bij deze klassieker kiezen uit afstanden van 40, 60, 85, 105 en 150 km. Kom op je wielrenfiets, mountainbike, sportfiets, stadsfiets, handbike, tandem of welke fiets dan ook: iedereen kan deelnemen! De Dam tot Dam FietsClassic vindt plaats op zondag 17 september 2023.

Fiets jij mee in Team TuTu?

Waarom Team TuTu? Je krijgt van ons je startnummer gratis en van start tot na de finish is alles goed geregeld. Natuurlijk fietsen we zelf ook mee én krijg je van ons het speciale TuTu Wielershirt. Aan jou vragen we een gezonde dosis sportiviteit en gezelligheid. En dat je minimaal €250 aan sponsorgeld ophaalt. Wil je meer weten over de Dam tot Dam FietsClassic, deelname aan Team TuTu of direct inschrijven? Je leest alles hier.

Foutje gezien?

Heb je een foutje gezien of heb je een andere vraag over dit item? Neem dan contact op met Marlous Volkers: marlous@stichtingtutu.nl

Deel dit bericht