Skip to main content
19 juli 2023

Samen voor altijd

Jayce was amper twee weken oud toen ze samen met haar vader op de bank naar haar eerste Ajax-wedstrijd keek. Het is één van Jorrit zijn eerste herinneringen met zijn dochter. Toen nog niet kunnen weten dat ze – vijf jaar later – bíj Ajax één van hun laatste herinneringen samen zouden maken. Het was namelijk Jayce haar droom om nog met papa te trouwen. En trouwen doe je het best op een plek die bijzonder voor de bruid en bruidegom is.

Op 27 juni werden Jayce, papa Jorrit en mama Chantal ontvangen in een prachtig versierde suite in Anantara Grand Hotel Krasnapolsky. Na een privetour door Madame Tussauds Amsterdam en een ‘best pancake in town’ bij The Pancake Bakery maakten zij zich op voor een bijzondere nacht. De volgende dag zouden Jayce en Jorrit wakker worden op hun ‘trouwdag’.

Jayce mocht voor haar haar en visagie namelijk op bezoek bij de Bijenkorf, waarna het tijd was voor het aantrekken van de trouwjurk en de first look met Jorrit. Terwijl het gezin daarna genoot van een lunch bij Brasserie De Roode Leeuw, ontvingen wij Patrick van Legacy Legends met de trouwauto. Begeleid door de motorescorte van Stichting Drive For Life reed Patrick het gezin naar Ajax de toekomst, waar de plechtigheid plaats zou vinden.

Trouwambtenaar Marjan van Hessen en ras-Ajaxied Heini Otto maakten hier samen een hele bijzondere en liefdevolle ceremonie van. Tommie Christiaan maakte het moment compleet door speciaal voor Jayce, Jorrit en Chantal hun liedje “Samen voor altijd” te komen zingen. De trouwdag werd afgesloten met bijzondere cadeaus van AFC Ajax en handgemaakte sieraden van MmePomm waarmee Jayce en Jorrit elkaars hartjes altijd bij zich zullen dragen

Met grote dank aan
Dottig.com
Bloemengeluk
Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam
Madame Tussauds Amsterdam
♥ The Pancake Bakery
de Bijenkorf
♥ Brasserie De Roode Leeuw Amsterdam
♥ Stichting Drive For Life
Ajax Foundation
Tommie Christiaan
MmePomm
Vos belevingen
♥ Onze wensbegeleiders Anita en Niki

Foutje gezien?

Heb je een foutje gezien of heb je een andere vraag over dit item? Neem dan contact op met Marlous Volkers: marlous@stichtingtutu.nl

Deel dit bericht