Skip to main content
14 december 2023

Zandvoort Circuit Run

Ren jij met ons mee tijdens de Zandvoort Circuit Run? Sprint weg uit de pitstraat, race langs de curbstones en ervaar de hoogteverschillen. Je kunt kiezen uit drie verschillende afstanden (16,1 – 12 en 4 km). Alle afstanden starten vanuit de pitstraat en je loopt een hele ronde over het circuit. Daarna gaat het parcours van de lange afstanden richting het strand, de duinen en het dorp. De finish van alle afstanden is op Circuit Zandvoort. De Zandvoort Circuit Run vindt plaats op zondag 24 maart 2024.

Race jij mee in Team TuTu?

Ren je mee in Team TuTu, dan krijg je je startnummer gratis van ons en is alles van start tot finish goed geregeld. Natuurlijk rennen we zelf ook mee én krijg je van ons het speciale TuTu Race Shirt. Wat vragen we van jou? Een gezonde dosis sportiviteit en gezelligheid! En dat je minimaal 250 euro aan sponsorgeld ophaalt. Na inschrijving krijg je hiervoor een eigen actiepagina. Wil je meer weten over de Zandvoort Circuit Run, deelname aan Team TuTu of direct inschrijven? Je leest alles hier.

Foutje gezien?

Heb je een foutje gezien of heb je een andere vraag over dit item? Neem dan contact op met Marlous Volkers: marlous@stichtingtutu.nl

Deel dit bericht