Skip to main content

Zandvoort Circuit Run

Race op 24 maart mee over Circuit Zandvoort

Ren jij met ons mee tijdens de Zandvoort Circuit Run? Sprint weg uit de pitstraat, race langs de curbstones en ervaar de hoogteverschillen. Je kunt kiezen uit drie verschillende afstanden (16,1 – 12 en 4 km). Alle afstanden starten vanuit de pitstraat en je loopt een hele ronde over het circuit. Daarna gaat het parcours van de lange afstanden richting het strand, de duinen en het dorp. De finish van alle afstanden is op Circuit Zandvoort. De Zandvoort Circuit Run vindt plaats op zondag 24 maart 2024. 

Race jij mee in Team TuTu?

Ren je mee in Team TuTu, dan krijg je je startnummer gratis van ons en is alles van start tot finish goed geregeld. Natuurlijk rennen we zelf ook mee én krijg je van ons het speciale TuTu Race Shirt. Wat vragen we van jou? Een gezonde dosis sportiviteit en gezelligheid! En dat je minimaal 250 euro aan sponsorgeld ophaalt. Na inschrijving krijg je hiervoor een eigen actiepagina.

Samen herinneringen maken

Speciaal voor de kinderen is er de Picnic Kids Circuit Run. Een kinderdroom die uitkomt: 900 meter of 2,6 km rennen over het razendsnelle circuit. Dus neem vooral de jonge coureurs mee om deze sportieve dag samen te beleven! Wat vragen we van deze toppers? Dat zij veel plezier en mooie herinneringen maken.

Deelnemen als team

Misschien vind je het leuk om samen met vrienden of collega’s mee te rennen in Team TuTu. Dat kan natuurlijk ook! Start tijdens het inschrijven een eigen subteam of sluit je aan bij een bestaand subteam. 

Schrijf je in 

Schrijf je in voor Team TuTu en draag samen met ons op een sportieve manier bij aan het maken van tastbare, blijvende herinneringen voor kinderen met een ongeneeslijk zieke ouder! Inschrijven kan tot 1 maart 2024.

Waarom Team TuTu?

  • Gratis startnummer
  • Eigen actiepagina
  • Speciaal TuTu Race Shirt
  • Medaille voor ieder teamlid
  • Teamfoto voor de start
  • Exclusief toegang tot onze speciale TuTu Lounge met zicht op de pitstraat
  • Welkomstdrankje, lunch en gezellige afsluiting in de TuTu Lounge
  • Toegang tot kleedruimte in de pitboxen
  • Je draagt bij aan het maken van tastbare, blijvende herinneringen!

Heb je vragen?

Meer informatie over de Zandvoort Circuit Run vind je hier. Heb je vragen over deelname in Team TuTu? Neem dan contact op met Chica: chica@stichtingtutu.nl