Skip to main content

Geef een knuffel

Geef een tastbare, blijvende herinnering

Het is onze droom dat iedereen die dat nodig heeft een knuffel kan krijgen. Daarom zijn wij samen met Knuffelmakers de speciale #geefeenknuffel actie gestart. Doe jij mee?

Geef een knuffel

Geef knuffels als bedrijf

Mijn droom

Ik ben Evert Muis en ik ben inmiddels overleden. Ik had uitgezaaide melanoomkanker. Toen ik terminaal ziek was, wist ik niet hoe lang ik nog van mijn zoontje en dochtertje kon genieten en hen belangrijke lessen kon blijven doorgeven. Daarom wilde ik zoveel mogelijk tastbare, blijvende herinneringen creëren waar mijn kinderen nog heel lang van kunnen genieten. 

Een van de mooie herinneringen die ik ze heb mogen geven is een knuffel van Knuffelmakers die precies op papa lijkt. Hoe fijn is het voor die twee om altijd, waar en wanneer ze maar willen, met papa te kunnen knuffelen! Ook nu ik er niet meer ben. Dit gun ik zoveel mogelijk kinderen met een terminale ouder. Zodat ook zij voor altijd met hun papa of mama kunnen blijven knuffelen en de herinneringen levend kunnen houden. Daarom heb ik de handen ineen geslagen met Knuffelmakers

Geef een knuffel cadeau

Samen met Knuffelmakers wil ik ervoor zorgen dat elk gezin die dat nodig heeft een unieke knuffel krijgt. Een tastbare, blijvende herinnering aan papa of mama die er niet meer is. Knuffelmakers maakt knuffelportretten: op maat gemaakte knuffels op basis van een portretfoto van iemand die gemist wordt. 

Door corona hebben we allemaal kunnen ervaren hoe erg het is als knuffelen niet meer kan. Gelukkig mag het weer, maar helaas zijn er veel kinderen die altijd een knuffel moeten missen. Omdat papa of mama er niet meer is en enorm wordt gemist. Help jij ons om ieder kind met een terminale ouder een knuffel cadeau te doen?